Consult tarot

Een tarot consult is geen voorspelling van je toekomt maar een instrument voor inzicht en zelfreflectie.

Onderbewuste & bewustwording

Om je te helpen bij het maken van die keuze, is het fijn de kaarten te raadplegen. Als steuntje in de rug en om helderheid te krijgen. Bijvoorbeeld over wat de mogelijke gevolgen zijn van een bepaalde keuze, of wat je dwars zit bij het maken ervan, en hoe jij invloed uit kunt oefenen door iets te doen of juist te laten.

Alle kennis die je nodig hebt in je leven, zit al in je. Je kunt er alleen nog niet bij omdat een deel ervan zich nog in je onderbewustzijn bevindt. De kaarten werken als een projectie. Als je daarvoor open staat, zal je het je helpen er met een nieuw perspectief naar te kijken.

 

Hoe ziet een consult eruit.

De kaarten laat ik door jou schudden om je energie erin te brengen. Daarna trek je zelf de benodigde kaarten en op mijn aanwijzing leggen we ze in het patroon. Samen kijken we naar de kaarten en dan bespreken we ze één voor één. Jij geeft aan wat jij bij die kaart voelt en wat je ziet. De kaart mag je altijd vasthouden en voelen.  Samen met jou “vertaal” ik jouw unieke legging.

*Als je bij mij thuis komt voor een Tarot-consult, neem ik uitgebreid de tijd voor je.  Gemiddeld zal een consult  1 tot 1 ½  uur duren. Hierna schrijf ik een persoonlijk verslag en stuur deze per mail naar je toe. Als kers op de taart mag je een Aartsengelenkaart trekken en ook deze ontvang je uitgeschreven in de mailbox.

*Daarnaast kan ik indien je wenst je persoonskaart, zielskaart en jaarkaart voor je uitrekenen en uitschrijven.

1) persoonskaart, ook wel je persoonlijkheidskaart genoemd uitwerken, deze laat de eigenschappen zien die je in je leven tot ontwikkeling zou moeten brengen

De persoonskaart zegt dus iets over je persoonlijke levensdoel, de opdracht die je jezelf hebt gesteld vóór je aan dit leven begon. De kaart laat zien op welke terreinen jouw uitdagingen in dit leven liggen. Mensen met dezelfde persoonskaart komen dus voor vergelijkbare uitdagingen te staan, maar die kunnen op zeer veel verschillende manieren ervaren worden.

2) Je zielskaart, weerspiegelt je innerlijk. Het openbaart jouw diepste wezen, hoe je innerlijk werkelijk bent. Deze kaart betreft altijd een kaart uit de Grote Arcana.

3) Je jaarkaart vertegenwoordigt onze lessen in het lopende jaar. Sommige kaarten uit de grote arcana zullen vele malen terugkeren als onze jaarkaart, terwijl we anderen nooit zullen krijgen. De gebeurtenissen die we in een bepaald jaar meemaken, stellen ons in de gelegenheid om nieuwe vaardigheden onder de knie te krijgen en meer over onszelf en onze behoeften te weten te komen.

Indien een persoonlijk tarot consult bij mij in de praktijk wegens afstand of andere belemmeringen geen optie voor u is, is het ook mogelijk om een tarotconsult per e-mail bij mij aan te vragen.